Telefon: 53 65 47 35 / 975 58 505
Besøksadresse: Røldalsveien 56, 5750 ODDA
Postadresse: Opheimsgt. 31, 5750 ODDA
E-post: frivillig@odda.kommune.no

Nye bilder

Oppdateringer

Denne siden inneholder ingen nylige oppdateringer vedrørende aktiviteter på Odda Frivilligsentral. Ønsker du å vite mer om hva vi holder på med, anbefaler vi å følge med på vår Facebookside eller enda bedre; ta turen innom:)

Endring i åpningstider/Lego Animasjonsklubben

Fra og med mandag 20. januar endrer vi litt på åpningstidene våre.

Har du garn/pinner/sytøy til overs?

Vi trenger garn, sytøy, strikkepinner, heklenåler og annet til Internasjonal Sone på Frivilligsentralen:) Mange av våre nye innbyggere vil gjerne lære seg håndarbeid, og det er hyggelig hvis du eller noen du kjenner har liggende noe garn eller annet utstyr som du ikke har bruk for. Da vil vi gjerne ha det! Ta turen innom oss, eller ring oss på tlf. 97558505 så kan vi hente også:)

Velkommen til Åsa:)

Åsa Mari Hølland er fra Odda, og går for tiden på Jæren Folkehøgskole på sosiallinja.

Denne uka har Åsa utplassering her på frivilligsentralen, noe vi setter stor pris på.

Odda 100 år - jubileumsnett:)

Vi har tidligere skrevet om 100-års jubileumet til Odda Kommune nå i 2013; og nå er jubileets egne nettsider oppe og går.

www.odda2013.no kan du sjekke ut alle arrangement som skal foregå i løpet av året; her blir nye arrangement fortløpende lagt ut. Videre kan du lese nyheter om jubileet, du kan finne en profileringsguide i forhold til å bruke jubileumslogoer til å markedsføre arrangement. Her ligger også søknadsskjema til lag og organisasjoner for å søke om tilskudd til arrangement i jubileumsåret.

Internasjonal julefest - Smak av verden - Taste the world:)

Vi inviterer oddinger fra hele verden til å delta på en fest på Meieriet førstkommende mandag. Opplegget er som følger: Ta med deg en rett fra ditt hjemland. Alle gjør dette, og vi får smake på litt av alt:)

Odda i 100!

I 2013 er Odda kommune 100 år. Og dette skal selvfølgelig ikke gå upåaktet hen:-)

Jubileumsforestilling, jubileumsfilm, folkefest i juni og offisiell markering 1. juli er noen av hovedelementene i feiringen. Odda Formannskap er jubileumskomité og Ordførar John Opdal er komitéleder.

Gratis grunnkurs i Omsorg

Odda Røde Kors – Besøkstjenesten – tilbyr gratis grunnkurs i Omsorg no i helga, og de har fleire ledige plassar.

Lego Animasjonsklubb

Liker du lego? Foto? Data? Film?

Sittedans i Odda

Vi har tidligere skrevet om et møte vi hadde på Frivilligsentralen om mulighetene for å få starte opp en sittedansgruppe i Odda etter et initiativ fra Bjørg Hovin, leder i Odda/Tyssedal Pensjonistforening.

Møtet resulterte i et kurs i regi av Sittedans Norge ved kursholder Haldis Olsen fra Bergen. Vi inviterte bredt, og 22 deltagere fra Odda, Kvinnherad, Ullensvang og Etne deltok på kurs på Mestringssenteret i Odda over to dager 19. – 20. september.

Gave til nyfødte oddingar!

Frivilligsentralen har i samarbeid med avdeling Oppvekst i Odda kommune fått lagd noen nusselige gaver til nyfødte innbyggarar i Odda. Dette etter oppdrag fra prosjektet Opp Odda, som har dette som et av sine trivselstiltak.

Og siden vi fikk boltre oss litt, måtte det jo bli trykte bodyar:-) Gavene vil utover høsten bli delt ut til alle som kommer på førstegangskontroll på Helsestasjonen. Kristine og Eline har no pakka inn bodyane i små, skjønne pakkar – for skal det væra fødselsgave, så skal det væra fødselsgaven:-)

Hurra for I Jobb Odda og ny fasade!

Då har I Jobb Odda, et arbeidstiltak via Bymisjonen, malt ferdig frontfasaden på Frivilligsentralen, og det er blitt knallfint! Vi har fått pynta opp alle lister og dører med den knallgrønne fargen i logoen vår – og no viser vi igjen i terrenget!

Vi er utrulig fornøyd med resultatet, og takker og bukker til alle som har bidratt:-)

Litteratursymposiet 2012 trenger frivillige:-)

Då nærmer det seg høstens store litterære, sosiale og ikkje minst herlige arrangement. Årets litteratursymposium byr på et fabelaktig PROGRAM og opplevelsane står som vanlig i kø:-)

Årets tema for Litteratursymposiet i Odda er fengsla, som i juss, forbrytelse og straff – og krimlitteratur. Samtidig rommar det tema som kjærleik og begjær, einsemd, alderdom, demens og død.

Lukket på grunn av regionssamling

Denne uka er sentralen lukket tirsdag, onsdag og torsdag – med unntak av håndarbeidskafeen som holder åpent som vanlig onsdag fra 10.00 til 13.00

Grunnen til dette er at vi skal på den årlige regionssamlingen for frivilligsentraler i fylkene Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane samt Møre og Romsdal. Samlingen skal i år foregå i Ålesund, og Odda Frivilligsentral blir representert av undertegna, Kristine S. Olsen og Wilhelm Skar.

Sittedans:-)

Onsdag denne uka hadde vi et artig møte her på sentralen. Leder i Odda og Tyssedal Pensjonistforening, Bjørg Hovin, har tatt initiativ til å få startet opp med sittedans i Odda.

I den forbindelse samlet vi sammen en fin gjeng på sentralen, bestående av ledere fra eldreinstitusjoner i Odda, representant fra Lærings- og mestringssenteret i Odda, folkehelsekoordinatorane i Odda og Ullensvang samt frivillige. Og fra Seniordans Norge, avdeling Hordaland, kom to flotte damer for å fortelle om og vise sittedans i praksis. Haldis Olsen og Bendte Larsen formidlet villig vekk gledene ved sittedans.

God sommer!

Da er det ferietid, også på Odda Frivilligsentral!

UFO 2012

Til helga er det nok igjen klart for Ungdomsfestival i Odda:-) Årets festivalgeneraler; Ida E. Børslien og Stian Skjerven tilbyr ei spennande helg i samarbeid med Meieriet Kulturhus og Frivilligsentralen.

Fredag blir det Paintball-Party på Paintballbanen i Odda i regi av Odda Paintballklubb kl. 18.00. Skrap sammen ein gjeng og ta deg ein tur for å få ein actionfylt opplevelse! Det koster ingenting, bortsett fra ballpris på 300 kr for en kasse og 100 kr for en pose. Kvelden varer til rundt om kl 21.00 og vil gå i konkurranser osv. Kiosken er også åpen:-)

Årsmelding for Odda Frivilligsentral 2011

Onsdag 25. april var det årsmøte på Frivillisentralen. Då blei årsmeldingen for 2011 enstemmig vedtatt.

Årsmeldingen kan du lesa her:

Hurra for nye naboar!

I Røldalsveien har Frivilligsentralen no fått nye naboar; Bymisjonen har flytta inn ved blokka over oss, og vi syntes det er kjempeflott! Og for noen naboar:-) I dag har de begynt å spyla uteområdet vårt, og mose og skitt fra mange år tilbake er på vei inn i historien.

Og som om ikkje det er nok, våre nye naboar skal også mala heile Frivilligsentralen utvendig! Bygget er gammalt og slitt utvendig, men skal i løpet av de nærmaste månedene bli renovert. Vi er så utrulig glade for dette, og setter stor pris på vårt nye naboskap.

Ferdig!!!

Da er vi så og si ferdig med å male underetasjen på Odda Frivilligsentral:) Endelig! Takket være vår primus malemotor Kristine, takmaler Steinar Sæther samt en god dugnadsinnsats 2 kvelder fra Odda Fotoklubb har vi fått nye, lyse og trivelige lokaler i underetasjen. Det virker nesten dobbelt så stort:)

Vi takker alle for innsatsen, og ønsker velkommen i våre nye, forbedrede lokaler!

Unge mellom 18 - 25 år ønskes til fotoprosjekt!

Fotograf Fin Serck-Hansen kommer til Odda onsdag 9. mai.

Arbeidspraksis på Frivilligsentralen

Denne uka er vi så heldige å ha en elev utplassert her fra Odda Ungdomsskole. Mads Skjerven Rogne startet friskt i dag, og har begynt uka med sluttføring av malejobben vi holder på med i kjelleren. Ifølge malesjef Kristine er målet å bli ferdig i løpet av dagen, slik at vi i morgen kan begynne å sette på plass inventaret.

Vi er veldig glade for at Mads er her og hjelper oss, og satser på at han får ei flott uke sammen med oss på Odda Frivilligsentral:-)

God påske!

Da tar Odda Frivilligsentral påskeferie, og ønsker alle våre brukere og alle dere andre en riktig god påske! Vi er åpen som vanlig fra tirsdag 10.april:-)

Odda Frivilligsentral

Følges av 128 medlemmer.
Origo Odda Frivilligsentral er en sone på Origo. Les mer
Annonse